halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ett meningsfullt liv i balans!
Vill du vara med och erbjuda våra boende gäster får den bästa tillvaron under deras tid hos oss? Drivs du av att göra skillnad för andra tillsammans med andra? Då är du välkommen att söka jobbet och jobba med vårt team!

I skärgårdskommunen Nynäshamn är det gott att leva. Här får du eget ansvar och frihet att utvecklas i samarbete med dina kollegor. Schemalagda tider och positiv stämning gör arbetet både roligare och mer harmoniskt. Det ger även utrymme för meningsfulla fritidsupplevelser i våra vackra omgivningar.

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsnedsättning, barn, ungdomar, familjer, nyanlända samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Socialförvaltningen är i dagsläget organiserad i fyra avdelningar, Individ och familjeomsorgen (IFO), myndigheten för äldre och funktionshinder, äldreomsorgen egen regi samt funktionshinderområdet egen regi.

Äldreomsorgen ansvarar bland annat för hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, dagverksamheter och hälso- och sjukvård. Som sjuksköterska inom kommunens äldreomsorg samt LSS ingår du i en grupp sjuksköterskor, vi jobbar tillsammans med arbetsterapeuter och fysioterapeuter och har läkare som kommer till boendet.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i Nynäshamns kommun är du en del av kommunens hälso- och sjukvårdsteam. Dina kollegor är sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omsorgspersonal vid våra vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet samt LSS-vuxna. Tillsammans med teamet skapar du förutsättningar för att de boende ska få en bra livskvalitet. Det är ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik och vi arbetar alltid för individens bästa.

Arbetet består av sedvanliga uppgifter såsom:
Tvärprofessionellt arbete utifrån individens behov
Handledning av personal
Delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter samt uppföljning kring dessa
Dokumentering i databaserad journal
Kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete
Aktivt arbete med nationella kvalitetsregister
Arbetet är schemalagt främst till dagtid, dock förekommer viss kvälls- och helgtjänstgöring.

Det här söker vi hos dig
Du ska vara legitimerad sjuksköterska
Du måste ha B-körkort och god körvana, då bilkörning till viss del ingår i arbetet.
Har du erfarenhet av äldreomsorg och/eller LSS ser vi det som meriterande.
Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift

I din roll behöver du vara noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt har du som grund i ditt arbete. När det krävs kan du snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter och justera ditt synsätt och förhållningssätt. Vi ser att du har en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen och agerar i enlighet med fattade beslut, arbetar målmedvetet med verksamhetsutveckling och riktlinjer.

Som person har du lätt att samarbeta med andra människor och är relationsinriktad. Du är en lagspelare och är van att arbeta i team med olika yrkesgrupper. Du är kommunikativ och öppen genom att vara lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du drivs av att göra skillnad i människors vardag på ett lyhört och smidigt sätt.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse- Efter sommaren

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan!

 

Sjuksköterskor till Nynäshamn

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb