halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor till Neurologisk övervakningsenhet på Nya Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Sjuksköterskor till Neurologisk övervakningsenhet på Nya Karolinska Solna

Referens nummer

2021/2803

Har du intresse för neurologi och akutsjukvård? Söker du en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer? Har du redan erfarenhet inom omvårdnad eller är du nyutexaminerad och vill utvecklas inom intermediärvård? Välkommen att söka till oss på Neuro 1.

Om oss:

På Neuro 1 arbetar du med akutneurologisk omvårdnad och övervakning tillsammans med erfarna undersköterskor och läkare. Patienter som söker till oss kommer ifrån hela Stockholmsområdet och närliggande landsting för högspecialiserad vård vid den akuta fasen vid stroke dygnet runt. Du växlar mellan olika vårdnivåer (A, B och C) där du kommer bedriva övervakning på en intermediär nivå med kontroller av medvetande, andning, cirkulation och neurologisk funktion samt lättare övervakning på B- och C-nivå. Du kommer även handha specifika behandlingar som trombolys, CPAP, anti-epileptiskt intravenös behandling samt postoperativ övervakning av patienter som genomgått trombectomi.

Vi erbjuder:

  • Möjlighet att arbeta med strokevård i framkant. Vill du bredda och utveckla din spetskompetens inom akutneurologi är det till oss du ska komma.

  • En unik arbetsplats för dig som vill utveckla sina kunskaper och planerar specialisera sig inom akutsjukvård. Du kommer får regelbunden simulatorträning i akut omhändertagande (ABCDE) samt stöttning och uppmuntran till vidareutbildning.

  • Personligt anpassad inskolning, introduktionskurs inom neurologi. Som sjuksköterska hos oss får du minst 4 veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram. Vi är flexibla med introduktionstiden beroende på vilken erfarenhet du har.

  • Kompetensstege för sjuksköterskor och kontinuerlig kompetensutveckling med möjligheten att delta i olika aktiviteter i form av exempelvis föreläsningar samt utbildningen Neurologisk Vård (15HP) som görs i samarbete med Karolinska Institutet.

  • Ett professionellt team med trygga, glada, kompetenta kollegor och chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap.

  • Tillsvidaretjänst med tvåskift, dag/kväll. Tjänsten inkluderar arbete i två helger av fem. Det finns även möjlighet att arbeta bara natt eller treskift.

Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att just skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.

På Neuro 1 jobbar erfarna och nyutexaminerade sjuksköterskor. Vi har en inkluderande arbetsmiljö där alla medarbetare får vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt.  I vår arbetsgrupp är vi alla behjälpliga och stöttar varandra.

Vi söker:

Dig som vill möta patienter i det akuta skedet, är lösningsorienterad och trivs med teamarbete. Du motiveras av att arbeta i en organisation i förändring, där du får medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed själv utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras p.g.a. akuta händelser. Detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya beslut. Vi förväntar oss att du delar och arbetar efter våra grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är du nyutexaminerad, men har ett intresse för vår verksamhet? Tveka inte att söka ändå! Vi har möjlighet att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

- Erfarenhet inom akutsjukvård och eller neurologi är meriterande

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar Cecilia och David, omvårdnadschefer


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet.: Maria Bergman

Telefon
08-51775161

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Neurologisk övervakningsenhet på Nya Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset