halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi sjuksköterskor till medicinavdelning på sjukhuset i Halmstad. Uppdraget gäller från nu till 31 maj.Schema: Natt eller Dag+ Rotation

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjusköterska på medicinavdelning med inriktning mothematologi, diabetes/endokrinologi samt njurmedicin .

DIN PROFIL
Du är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Erfarenhet från hematologi, diabetes/endokrinologi samt njurmedicin är meriterande.

Vårdsystem:VAS/NCS

OM OSS
Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta mig redan idag.

Välkommen!

/Elisabeth Jonsson,
Konsultchef

Logo

Sjuksköterskor till medicin i Halmstad, omgående till slutet på maj

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb