halsojobb.se

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är verksamheten i tiden. Om du söker en utmaning är 1177 Vårdguiden på telefon rätt arbetsplats för dig, här utvecklas kompetens och digital teknik hand i hand.

1177 Vårdguiden på telefon är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla landsting/regioner i Sverige. Vi ansvarar för sjukvårdsrådgivning i hela Region Västernorrland under dygnets alla timmar. Vi samverkar även med Västerbotten, Norrbotten och Jämtlands sjukvårdsrådgivningar vissa tider på dygnet.

Vårt huvudkontor ligger centralt i Sundsvall och vi har även kontor i Örnsköldsvik.
1177 Vårdguiden söker och vill tillsvidareanställa två sjuksköterskor.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi arbetar med kvalificerad rådgivning, gör medicinska bedömningar och hänvisar till rätt vårdinstans. Till din hjälp i arbetet har du ett kvalitetssäkrat symtombaserat nationellt beslutsstöd och följer en strukturerad samtalsprocess.

Som nyanställd genomgår du ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning. Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att våra sjuksköterskor ska känna sig trygga i sin roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet, gärna med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller annan specialistutbildning. Meriterande är tidigare erfarenhet av sjukvårdsrådgivning på telefon. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vill du prova på utmaningar och arbeta i en ständig lärande och utvecklande miljö?
Då är 1177 Vårdguiden på telefon rätt arbetsplats för Dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad mellan 50 - 100 %. Placeringsort sker enligt överenskommelse, Sundsvall eller Örnsköldsvik.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gunilla Öst

Enhetschef

Telefon: +4660182591

E-post: gunilla.ost@rvn.se

Eva Renstorp

Verksamhetschef

Telefon: +4660182590

E-post: eva.renstorp@rvn.se

Eleonor Sundqvist

Vårdförbundet

Telefon: 070-3489299

E-post: eleonor.sundqvist@rvn.se

Irene Sundberg

Vårdförbundet

Telefon: 070-3489299

E-post: irene.sundberg@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon

Region Västernorrland