halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor sökes till sommaruppdrag i Mjölby kommun

Företag Bonliva
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till sommaruppdrag i Mjölby kommun

Om jobbet

Se till att säkra ditt sommaruppdrag redan nu! Just nu söker vi flertalet sjuksköterskor till uppdrag inom den kommunala hälso- och sjukvården i Mjölby kommun.

Vi söker självgående och flexibla leg. sjuksköterskor till uppdrag inom hemsjukvården, vårdboende och korttidsboende under sommarperioden vecka 24-32. Uppdragen varierar i tjänstgöringsgrad, hel/deltid. Möjlighet till nattjänstgöring under ca 10 nätter finns under vecka 26-31.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med 1-2 års erfarenhet, som är van vid självständigt arbete. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemen Procapita och/eller LifeCare. Körkort är ett krav för de flesta av de aktuella uppdragen.

Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

ANSÖKAN

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter. Vi rekommenderar att ansöka snarast då tjänsterna kan tillsättas snabbt.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

VARFÖR BONLIVA?

☼ Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

☼ Behjälplig med resor och boende om du bor på annan ort

☼ Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

☼ Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

☼ Förmåner genom ’Bonliva Benefits’ med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Enköping i Uppsala län.
Arbetsgivaren
Bonliva AB

Dela detta jobb

Sjuksköterskor sökes till sommaruppdrag i Mjölby kommun

Bonliva