halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor sökes till rotationstjänst inom Hematologen i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till rotationstjänst inom Hematologen i Huddinge

Referens nummer

2021/3647

Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse för hematologi? Trivs du med att vara spindel i nätet samtidigt som du vill arbeta med att stötta människor i kris? Då är det kanske dig vi söker till vår slutenvårdsavdelning med rotation till öppenvården.

Vi erbjuder
Du erbjuds en fast tjänst inom vår slutenvårdsavdelning med rotation till öppenvården. På så vis kommer du att få ett vidgat perspektiv och bredare kunskap om hela patientkedjan.

Individuellt anpassad introduktion med utgångpunkt i det interna introduktionsprogram som finns inom verksamheten (1 år, med tydliga steg kring vad man ska kunna)

Bred erfarenhet av cytostatika- och antikroppsbehandlingar samt autolog stamcellstransplantationer Intern kompetensutveckling Betald specialistutbildning inom Onkologi Utbildning i cytostatikahantering (cytostatiskakörkort) Arbete i multiprofessionella team Ett glatt och tryggt gäng med bra sammanhållning Erfarna kollegor

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss
Medicinska enheten Hematologi är Nordens största hematologiska center och tar emot patienter med alla former av blodcancer och ickemaligna hematologiska sjukdomar från Stockholmsregionen och Gotland.

För oss är vård, forskning och utbildning lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra livet för patienter med blodsjukdomar. Vi har som mål att bygga upp en omvårdnadsstruktur där aktuell forskning används för att utveckla det kliniska arbetet.

Om tjänsten
Arbetet med hematologipatienter är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i allt från akuta situationer av intensivvårdskaraktär till patienter i livets slutskede.
I avdelningsarbetet ingår bland annat hematologiska behandlingar såsom cytostatikabehandling, autolog stamcellstransplantation och immunologisk behandling. En annan viktig del av arbetet är understödjande behandling, som till exempel transfusioner, infektionsbehandling och hantering av centrala infarter samt att stötta människor som befinner sig i kris.

I denna tjänst kommer du att rotera till öppenvården enligt överenskommelse.

Inom den hematologiska dagvården i Huddinge vårdar vi patienter som är i behov av eller har genomgått exempelvis plasmacell-, benmärgs- och/eller leukemibehandlingar. Vi möter patienter som är mitt i en svår livskris, ofta med kroniska diagnoser eller i livets slutskede, där vi får en stöttande och omvårdande funktion.

Hos är ingen dag den andra lik och därför är alla yrkeskategorier viktiga för att vi ska kunna ge patienten den bästa vården. Arbetsmiljön har ett stort fokus och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som är stabil och trygg. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete.

Som sjuksköterska inom dagvården kan du exempelvis komma att arbeta med:

Cytostatikabehandling Antikroppsbehandling Blodtransfusion Stamscellåtergivning Stöttning av patient i svåra livskriser Boka in patienter  

Vi söker dig som:
har ett genuint intresse för hematologi och för att stötta människor i kris. är trygg, stabil i dig själv och har god självinsikt kring den egen förmåga och individuella utmaningar. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, med andra ord skiljer på det personliga och professionella. Du har ett förhållningssätt som alltid är anpassat till varje unik situation och patient. har förmåga att sätta dig in i någon annans situation men utan att ta över personens känslor eller bli allt för känslomässigt engagerad. trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Kvalifikationer
Krav: Svenskt sjuksköterskelegitimation och erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta inom hematologi.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Cecilia Lind

Telefon
cecilia.a.lind@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor sökes till rotationstjänst inom Hematologen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset