halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Urologen är en egen enhet under kirurgkliniken där personalen tar stort egenansvar för att utveckla och driva vården framåt samt planera sin arbetsdag bland annat utifrån antalet planerade patientbesök och undersökningar.

Arbetsuppgifter

Som mottagningssjuksköterska på urologmottagningen har du viss egen mottagning, som bland annat innefattar injektioner, instillationer, uppföljningar efter operationer, handhavande av KAD, information och instruktioner ibland annat RIK.

Du har daglig telefonrådgivning till patienterna och ger även råd till vårdavdelningar, primärvård och hemsjukvård.

Delar av arbetet innefattar att assistera läkare med att planera och skriva in patienter tillsammans med planeringsenheten för kommande kirurgiska ingrepp som kräver inneliggande vård. Vid behov kommer du även att assistera läkare med bland annat att förbereda undersökningar, bistå vid mindre operationer, iordningställa läkemedel och vissa omläggningar.

Tjänsten innefattar även ett uppdrag som kontaktsjuksköterska till de urologiska cancerpatienterna. Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patient och närstående genom hela vårdkedjan.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av yrket.

Du har ett flexibelt och självständigt arbetssätt, god samarbetsförmåga och en förmåga att möte patienter och anhöriga i svåra situationer. Du är strukturerad, engagerad och målmedveten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Erfarenhet av urologi/kirurgi är meriterande.
Du har god datorvana och det är meriterande om du tidigare arbetat i journalsystemet Take care.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Kirurgi/urologi, avdelning/mottagning, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse
Kontakt
Viktoria Vahlgren
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-291634
Helén Jakobsson
tf enhetschef
0498-268814
Ansökan
Referensnummer
A910268
Sök senast
2019-12-01
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Sjuksköterska urologi

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb