halsojobb.se

 

Om jobbet

Psykiatrin i Sunderbyn tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; För dig, med dig.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeutbildning i psykiatrisk vård, MI utbildning. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Kunskaper i andra språk som exempelvis arabiska och finska är meriterande liksom tidigare erfarenhet av psykiatrisk slutenvård/beroendevård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, stabil och har empatisk förmåga. Det är meriterande om du är självgående i ditt arbete, har bra samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska arbetar du självständigt och leder omvårdnadsarbetet i teamet. Du gör bedömningar av omvårdnadsbehov, identifierar risker, gör prioriteringar och sätter in adekvata omvårdnadsåtgärder. Personcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, specifik omvårdnad förekommer i hög grad vilket innebär att dina somatiska kunskaper värderas högt. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet och verksamheten. Handledning av studenter ingår i arbetet. Avdelning 32 är en psykiatrisk akutvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi har även en mobil verksamhet, ECT-mottagning samt jourmottagning dygnet runt. Avdelningen har i uppdrag att erbjuda kvalificerad diagnostik, behandling samt specifik- och psykiatrisk omvårdnad i heldygnsvård. Uppdraget omfattar även att samverka med vårdgrannar såsom öppenvården, kommunen, beroendevården och primärvården. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, psykoterapeut och läkare i team tillsammans med patienten. Vi arbetar med kontaktmannaskap där fokus ligger på att skapa en trygg och tillitsfull relation till patienten. Vi arbetar aktivt med att minska tvång i vården och för att förebygga hot och våld. Våren 2021 står vårt nya psykiatrihus färdigt för inflyttning där vi utökar vårdplatserna, breddar kompetensen och samlar fler specialiteter under samma tak. Vill du vara med på vår resa?

Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings

- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner - Individanpassad introduktion upp till sex veckor med ett strukturerat innehåll

- Mentorskap, stöd från kollegor och handledning

- Kompetenshöjning via intern- och externutbildning, möjlighet till vidareutbildning

Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-12-01 eller enligt överenskommelse. Dag/kväll- och helgtjänstgöring, två helger av fem. Det finns även möjlighet till kombinationstjänst dag/kväll/natt- och helgtjänstgöring. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, läs med här: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Karriar---och-kompetensutveckling/sjuksköterska Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Luleå i Norrbottens län.

Arbetsgivaren

Norrbottens Läns Landsting

http://www.nll.se

Postadress

Norrbottens Läns Landsting

Robertsviksgatan 7

97189 Luleå

Kontakt

Kontaktpersoner

Fackliga kontaktpersoner

Logga

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrin vid Sunderby sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-12

Ansök nu

Dela detta jobb