halsojobb.se

Sjuksköterska till Victoria vård- och omsorgsboende

Ansök nu

Sjuksköterska till Victoria vård- och omsorgsboende

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Victoria vård och omsorgsboende på uppdrag av Malmö stad.

Vård och omsorgsboendet är beläget i Limhamn med nära anslutning till natur och hav. Fina gångstråk, stora altaner och vår trädgård inbjuder till att kunna komma ut och få frisk luft. Metoden vi arbetar efter är ”Personcentrerad omvårdnad med salutogent förhållningssätt”. 

Vård- och omsorgsboendet har 60 lägenheter fördelat på 6 avdelningar. Alla är för personer med kognitiv nedsättning. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, aktivitetsansvarig samt ekonomibiträde.  

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som patientansvarig sjuksköterska för 20 patienter arbetar du tillsammans med avdelningarnas undersköterskor med den dagliga driften och planeringen för att erbjuda patienterna den bästa förutsättningen för god och säker vård. I din roll ansvarar du för HSL frågor som berör patienterna.
Som ansvarig sjuksköterska dokumenterar du dagligen i digitala journaler, arbetar i nära samarbete med undersköterskor och informerar om förändringar i patienternas hälsotillstånd. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 4 sjuksköterskor där samarbetet är viktigt.   

ARBETSUPPGIFTER

• Sitter med i Victorias ledningsgrupp
• Deltar på avvikelseråd
• Dokumentation HSL
• Delegerat arbetsmiljöansvar från verksamhetschef
• Deltar på personalmöten samt team möten
• Undervisar undersköterskor efter behov
• Ansvarar för rondarbetet tillsammans med läkare
• Kontakt med närstående
• Kontakt med externa vårdgivare

I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet och handleder omvårdnadspersonal.
Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. 
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
70 % eller mer. Som det ser ut idag arbetar du var 9:e helg med koppling med annan verksamhet vilket också förekommer mellan klockan 18:00- 21:30 vissa vardagar. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Vi erbjuder marknadsmässig lön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. Senast 31/1.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Jörgen Göransson
Verksamhetschef Victoria vård och omsorgsboende
Tel: 040-602 80 10, Mobil: 0739-01 57 60
jorgeng@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Victoria vård- och omsorgsboende

Förenade Care AB