halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till vårdavdelning Transplantation

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning Transplantation

Om oss
Medicinsk enhet transplantation samlar huvuddelen av alla patienter som är i behov av transplantationsvård på Karolinska Universitetssjukhuset. Vårdavdelning K87-89 är en nybyggd modern vårdavdelning. Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl vuxna som barn. 

Omvårdnadschefen Josefine berättar
Jag arbetar som omvårdnadschef på Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning och söker sjuksköterska till vår verksamhet. Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker jag är att patienterna får en möjlighet till ett nytt liv. Från att vara mycket sjuka när de kommer till oss, blir transplanterade och skrivs sen hem till ett nytt liv.

Vi erbjuder

  • Varje sjuksköterska har en individuell karriärplan inom en kompetensstege som består av sju steg. På varje nivå synliggörs sjuksköterskans breda utvecklingsmöjligheter och självständiga roll
  • Det finns ett stort utbud av kompetensutveckling och möjligheter att exempelvis forska eller specialisera sig.
  • Möjlighet till specialistutbildning 
  • Individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter
  • Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi ser till att alla professioner är delaktiga i arbetet för att våra patienter ska få den bästa möjliga vården. Vi hjälper, inspirerar och entusiasmerar varandra att nå uppsatta mål. Du kan påverka hur vi arbetar och vi hjälper dig att utveckla din kompetens.

Om tjänsten
I din roll som sjuksköterska här hos oss kommer du förutom att planera och leda omvårdnaden kring patienterna, bidra med att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och förändringar i patienternas hälsotillstånd. Du hanterar centrala infarter, olika dränage, sonder, katetrar och andra medicinteknisk utrustning.

Vi söker
Du är en glad och positiv person med viljan och nyfikenheten att lära dig nya saker. Hur vi är mot varandra på jobbet är något som är viktigt för oss och vi prioriterar högt. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och vår verksamhet? Ring så berättar jag allt!

Bästa hälsningar
Josefine

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden, en vårdadministrativ enhet samt en temaövergripande stab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Emelie Elmhorn, Vårdförbundet

Telefon
08-58580389

Namn

Viktor Kotjerbra, Vårdförbundet

Telefon
08-585-80389

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning Transplantation

Karolinska Universitetssjukhuset