halsojobb.se

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vi erbjuder

Vill du arbeta på en vårdavdelning med ett unikt uppdrag? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning!

Arbetet är både omväxlande och spännande och den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Vårdavdelningen har 14 vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Vi har nu flyttat in till våra nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55 (gamla thoraxhuset).

Vi söker nu en kollega som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp!

Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en nya kollega till oss. Är det du?

Då är du varmt välkommen att söka en unik tjänst som sjuksköterska hos oss!

Om tjänsten

Vårt främsta uppdrag är att återskapa form och funktion efter tex cancersjukdom, trauma eller medfödda defekter.

Just därför vårdas en stor variation av olika diagnoser på vårdavdelningen te x., brännskador, avancerade sårskador efter trauma, bröstrekonstruktion, könskorrigerande kirurgi, hudtransplantationer, ansiktsmissbildningar eller käkkirurgi med många fler diagnoser.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad.

Den ena dagen är inte den andra lik och vi söker en kollega som gillar att arbeta i ett arbetsklimat som har en varierande arbetsmiljö.

Nyanställda erbjuds en introduktion som anpassas efter individuellt behov. Samtliga medarbetare erbjuds kontinuerliga föreläsningar och utbildningar inom uppdraget.

Vi söker dig som

  • Tar eget ansvar för sitt arbete; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
  • Trygg i sig själv; finner sig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa sig till vad omgivningen kräver. Reflekterar kring och strukturerar sitt arbete med bibehållet lugn.

  • Arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

  • Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Kvalifikationer

Krav: Leg. Sjuksköterska. 

Meriterande: Meriterande är om du arbetat inom akutsjukvård i minst 2 år.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Kontakt

Josephine Kader 
Vårdenhetschef
contacticon mobile 0722-12 94 53

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset