halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum och samtidigt vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på vår medicinska behandlingsavdelning inom Medicinsk Enhet (ME) Medicinsk Behandling!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Som nyanställd får du en cirka 5-6 veckor lång individanpassad inskolning. Som sjuksköterska hos oss på Tema Cancer erbjuder vi dig ett mentorsprogram som sträcker sig under 1,5 år. För att utveckla omvårdnadskompetensen så finns möjlighet att engagera sig i olika ansvarsområden.

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om oss
Vi arbetar med kontinuitet för våra patienter då vet vi att det är viktigt för att skapa trygghet under behandlingsperioden. Inom Medicinsk Enhet (ME) Medicinsk behandlingsavdelning (MBA) arbetar vi med väletablerade läkemedel och med patienter som befinner sig i kliniska prövningar, där det erbjuds både nya läkemedel och välkända läkemedel i nya kombinationer. Därmed är du med och påverkar hur framtidens cancersjukvård utvecklas både medicinskt och omvårdnadsmässigt.

Om tjänsten
Sjuksköterskan på medicinsk behandlingsavdelning spelar en viktig roll i omvårdnadsarbetet runt temats patienter. Du arbetar som behandlingsansvarig sjuksköterska, vilket innebär att du informerar och undervisar patient och anhörig om behandling och dess biverkningar samt administrerar cytostatika, antikroppsbehandling, immunterapi och blodtransfusion. 

I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom samt rådgivning till patienter och anhöriga. Du har också hand om bokningar av nya patienter och planering för patienternas kommande vård samt viss telefonrådgivning.

I rollen samarbetar du främst med ansvarig läkare, kontaktsjuksköterska och forskningssjuksköterska för att patientens vårdplan och behandlingsschema ska följas. Du arbetar med alla patienter inom Tema Cancer och har på så sätt möjlighet att inhämta kunskaper om flera behandlingar och vara med i utvecklingen av cancervården.  

Vi söker
Vi söker dig som:

Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Har mod att agera efter sin egen övertygelse. Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Eftersom arbetet till stor del är självständigt behöver du ha god organisationsförmåga, vilja att arbeta självständigt samt kunna göra bedömningar av patienternas symtom. Därtill behöver du ha förmåga och vilja att arbeta i team då detta är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av cancervård.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Karolinska Universitetssjukhuset