halsojobb.se

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Ansök nu

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum och
samtidigt vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska
du söka tjänsten som sjuksköterska på vår medicinska behandlingsavdelning inom
ME Medicinsk Behandling! Vi kommer i början av nästa år öppna en större enhet med 27 platser för medicinsk behandling. Om du är intresserad av vara med och bygga upp något nytt, så är du rätt person att söka!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Inskolningen är individanpassad och är cirka 5-6 veckor lång. Som sjuksköterska på Tema Cancer erbjuder vi dig ett mentorsprogram som sträcker sig under 1,5 år.
Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om oss
Inom ME MBA arbetar vi med väletablerade läkemedel och med patienter som befinner sig i kliniska prövningar, där det erbjuds både nya läkemedel och välkända läkemedel i nya kombinationer, därmed är du med och påverkar hur framtidens cancersjukvård utvecklas både medicinskt och omvårdnadsmässigt. För att utveckla omvårdnadskompetensen så finns möjlighet att engagera sig i olika ansvarsområden.

Om tjänsten
Sjuksköterskan på medicinsk behandlingsavdelning spelar en viktig roll i omvårdnadsarbetet runt temats patienter. Du kommer att ingå i ett team av sjuksköterskor som har specialistkompetens i att lägga in central infart - PICC-Line. Om du idag inte har den utbildningen så kommer du att erhålla det.

Du administrerar även cytostatika, antikroppsbehandling, immunterapi och blodtransfusion. Vi arbetar med kontinuitet för våra patienter då vet vi att det är viktigt för att skapa trygghet under behandlingsperioden.

I arbetsuppgifterna ingår uppföljning av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom samt rådgivning till patienter/anhöriga. Du har även ansvar för bokningar av nya patienter och planering för patienternas kommande vård samt viss telefonrådgivning. Samarbetet sker främst med ansvarig läkare, kontaktsjuksköterska och forskningssjuksköterska för att patientens vårdplan och behandlingsschema ska följas. 

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med alla patienter inom Tema Cancer och har möjlighet att inhämta kunskaper om flera behandlingar samt vara med i utvecklingen av cancervården. Det finns möjlighet att dela tjänsten mellan behandlingsenhet och accessenhet, vilket innebär att du då även informerar/undervisar patienter och anhöriga om behandlingar och dess biverkningar.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

  • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.

  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Eftersom arbetet till viss del är självständigt förutsätter vi att du har god organisationsförmåga samt föredrar självständigt arbete och besitter kompetens att göra bedömningar av patienternas symtom. Vi värdesätter även din förmåga och vilja till att arbeta i team då detta är en viktig del för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.

Meriterande:

  • Erfarenhet av cancervård.

  • Kunskap och/eller intresse av en delad tjänst mellan behandlingsavdelning och Accessenheten. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vår nya dagvårdsavdelning, ME Medicinsk behandling

Karolinska Universitetssjukhuset