halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som vill jobba tvåskift dag och kväll alternativt nätter på en vårdavdelning specialiserad inom urologi i Stockholm. Vi kan erbjuda ett bemanningsuppdrag på en avdelning somvårdar patienter med urologisk sjukdom som till exempel cancer i njure, prostata eller urinblåsa, besvär medurinläckage, svårigheter att kasta vatten ellernjursten. Avdelningen vårdar även patienter medakutkirurgiska sjukdomar som till exempelgallvägsbesvär och oklara buksmärtor. Uppdrag finns från omgående fram till och med hösten 2019. Vi är intresserade av att höra ifrån dig oavsett om du vill jobba heltid eller deltid.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en urologisk vårdavdelning. Sombemanningssjuksköterska får du även chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. För dig som vill går det bra att kombinera arbetet på avdelningen med andra avdelningar. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet av att ha jobbat inom kirurgi.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till uppdrag inom urologi och kirurgi i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-12

Ansök nu

Dela detta jobb