halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Dagvård

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Dagvård

Vi erbjuder
Vi söker dig som är intresserad av klinisk forskning, både med fokus mot cancer och andra patientflöden, där du får en nyckelroll i patientomhändertagande. Du kommer att vara delaktig i rutinterapi och spetsforskning för att utveckla nya terapier för framtiden.

Vi är en enhet med ett kompetent team av sjuksköterskor som arbetat länge inom forskningsområdena, vilket innebär att du kommer att få stöd och hjälp av erfarna kollegor.

Du kommer att få arbeta med patienter med olika cancerdiagnoser från hela Tema Cancer men också få vara en del av den övriga forskningen som pågår på enheten, där fler patientkategorier är inkluderade.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, i mycket fräscha lokaler, där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser både inom cancervård, kliniska prövningar och forskning. Inskolningen är individanpassad och är cirka 6 veckor lång.

Om du tycker att det låter spännande, så ska du söka tjänsten som sjuksköterska.

Om tjänsten
Du arbetar som behandlingssjuksköterska inom kliniska prövningar, vilket innebär att du informerar/ undervisar patient om behandling och dess biverkningar samt att du administrerar cytostatika, antikroppsbehandling och immunterapi.

Du kommer också att ge rutinbehandlingar, utföra uppföljningar av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom och ger råd till patienter/anhöriga.

Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja till att arbeta självständigt.

Du har hand om bokningar av nya patienter och planering för detta samt viss telefonrådgivning. Du samarbetar främst med studieansvarig läkare, kontaktsjuksköterska och forskningssjuksköterska för att patientens vårdplan och studieprotokoll ska följas.

Arbetstiden är 40h/vecka måndag-fredag.

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse av studiebehandling.

Du är en driven, flexibel och positiv person som tycker om att anta nya utmaningar inom omvårdnad och behandlingsmetoder.

Du kommer att samarbeta med flera professioner och därför värdesätts god samarbetsförmåga och teamarbete.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Meriterande är specialistutbildning inom onkologi och/eller erfarenhet av kliniska läkemedelsprövningar. Erfarenhet inom hematologi är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens   

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Dagvård

Karolinska Universitetssjukhuset