halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill ta ett bemanningsuppdrag på strokeavdelningen på Östersunds sjukhus i vår och sommar!

Rotationschema dag/kväll/ natt samt helg.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter försjuksköterska på medicinsk akutvårdsavdelning, se vidare nedan.

Avdelningen har för närvarande 16 vårdplatser.

Journalsystem: Cosmic och Life Care (som snart ersätts av LINK2). NOVA Ward som är en digital vårdavdelningsöversikt, introduceras nu på enheten.

Din profil

Minst två års dokumenterad yrkerserfarenhet somsjuksköterska.

Du måste kunna hantera medicinskteknisk utrustning - infusionspump, sprutpump, bladderscan, EKG, sondsättning samt administrering av sondmat, syrgas, rensugning av luftvägar, provtagning, CVK- hantering/skötsel/provtagning och PVK-sättning

Du ska unna assistera vid ingrepp som tex lumbalpunktion och efter introduktion av enhetens vårdkedja för ”Rädda Hjärnan” och Acitylsebehandling, kunna vara ansvarig för rädda hjärnan larmet samt administrering av Actilyse och ansvar för övervakning av patient efter trombolysbehandling.

Vana av arbete på strokeenhet, neurologienhet och/eller akutsjukvård är meriterande..

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till strokeavdelning i Östersund

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb