halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till sjukstuga i Storuman!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-11

Ansök nu

Sjuksköterska till sjukstuga i Storuman!

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från akutsjukvård, till ett spännande uppdrag på Sjukstuga i Storuman. Uppdraget innebär arbete som bemanningssjuksköterska på akutvårdsavdelning med 8 akutvårdsplatser samt 8 kommunala korttidsplatser. Vanliga diagnoser är palliativ vård, infektioner samt eftervård och fortsatt behandling efter inläggning i Lycksele. På kvällar och nätter ansvarar du för oselekterat akutintag med jourläkare i beredskap.

Det här uppdraget passar perfekt för dig som har några års erfarenhet och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska inom akutsjukvård. Du behöver vara duktig på att samarbeta i team samt att självständigt fatta snabba beslut. Tidigare erfarenhet från arbete på akutmottagning, akutvårdsavdelning eller ambulans är värdefullt på den här typen av uppdrag. 

Behov finns v43, 45 samt v48-3. Det finns möjlighet att jobba både dag, kväll och/eller natt. Möjlighet att boka både vardag/helg samt storhelg. Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig oavsett om du kan arbeta en längre eller kortare period. 

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete inom akutsjukvård.
 
OM OSS

​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till sjukstuga i Storuman!

Centric Care AB