halsojobb.se

Sävjahus

Är du en utbildad sjuksköterska som är duktig på att kommunicera med boende, anhöriga och kollegor? Har du ett naturligt driv och mycket kompetent i din profession? Sävjahus söker dig som vill ha nya utmaningar och tillsammans med oss utveckla verksamheten ytterligare!
Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till en väldigt trevlig arbetsplats! Vår duktiga sjuksköterska kommer att vara föräldraledig ett år och vi söker därför ersättare under 2020.
Sävjahus är ett boende med 35 lägenheter, de flesta för personer med demenssjukdom. Boendet, som har både balkonger och uteplatser, ligger lugnt och trivsamt i natursköna Sävja, cirka 7 kilometer söder om Uppsala. Vi har många schemalagda aktiviteter och fäster stor vikt vid enskilda önskemål och ett varierat utbud för att stimulera alla sinnen.
Vi har en stabil personalgrupp och positivt arbetsklimat. Vi värnar om att våra boende ska ha meningsfull vardag, gärna med guldkant. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Ditt uppdrag
Din roll som sjuksköterska inom ramen för det kommunala HSL-uppdraget kommer innebära att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Du har ett nära samarbete med övrig HSL-personal och omvårdnadspersonal. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation & livshistoria. Vi önskar att du tillsammans med oss utvecklar kvalitet och kompetens i hela verksamheten.

Till dina mer konkreta arbetsuppgifter ingår:


• Att bedöma och planera behovet av HSL-insatser samt utvärdera behandlingsresultat
• Rådgivning & handledning till omvårdnadspersonal
• Delegering av HSL-uppgifter till omvårdnadspersonal
• Att delta i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande riskbedömningar, Flexite och Senior Alert
• Att ingå i verksamhetens ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har förmåga att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut utifrån din profession. Det är värdefullt om du också har erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt stort kunnande i att dokumentera och använda datorn som arbetsredskap. Meriterande för arbetet är om du har kännedom i systemen Siebel, Flexite, Prator och Senior Alert.

Som person har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter och på ett flexibelt sätt har du förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Andra förmågor du besitter är att på ett empatiskt sätt kan du snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och med ett gott samarbete relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mia Runfors, verksamhetschef, 018-727 52 10

Facklig företrädare:
Vårdförbundet 0771-42 04 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Sävjahus

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb