halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterskan vi söker för ett bemanningsuppdrag hos en kund i norra Stockholm? Vi söker en legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och som är trygg i sin yrkesroll till ett uppdrag på en psykiatrisk vårdsavdelning för vuxna.

För det här uppdraget behöver du ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom psykiatri. Uppdrag finns från Juni tom Augusti. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar.  
DINA ARBETSUPPGIFTERDu kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänsjuksköterska på en psykiatrisk vårdavdelning. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information om uppdraget. 
Din profil
Leg. Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
 
OM OSS
 
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till psykiatriuppdrag i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb