halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterskor till pooltjänstgöring. Några för längre vikariat med möjlighet till förlängning samt en för tillsvidareanställning. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Hemsjukvården har ansvaret för sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. Vi utför även enstaka hembesök på uppdrag från Närsjukvården för de patienter oberoende av ålder som tillfälligt inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I nuläget arbetar drygt 100 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker tillsätta tjänster till vår pool. Några på vikariat med möjlighet till förlängning samt en tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-11-09
Ansök senast
2020-12-31

Upplysningar

  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01
  • Maine Hellberg
    Telefon: +46 708743279

Ansökan

Referensnummer
C43758 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska till pooltjänst

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-09

Ansök nu

Dela detta jobb