halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Ortoped- och traumamottagningen i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Sjuksköterska till Ortoped- och traumamottagningen i Solna

Välkommen att arbeta med oss på mottagningen för ortopedi, akut och traumakirurgi i Solna. På mottagningen bedrivs högspecialiserad vård inom fem patientflöden: akut ortopedi och traumatologi, akut kirurgi, ryggsjukdomar, artroplastik och extremitetsdeformitet samt muskeloskeletala tumörer.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och spännande arbete med kompetenta kollegor i en lärande och utvecklande miljö.

Om tjänsten
I rollen som sjuksköterska kommer du att arbeta i team tillsammans med undersköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du kommer att möta patienter med frakturer, ryggsjukdomar, skelettdeformitet, kirurgiska trauman och multitrauma. I arbetet ingår förutom mottagningsarbete telefonrådgivning, remisshantering, självständiga sutur- och sårmottagningar samt preoperativa inskrivningsmottagningar. Din arbetstid är måndag-fredag, dagtid.

Vi söker
Vi söker dig som är positiv, flexibel och har lätt att arbeta i team såväl som självständigt. Du är en ansvarskännande person som är bra på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och arbetar efter Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer:
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Meriterande:  Erfarenhet av mottagningsarbete, telefonrådgivning, sårbehandlingar, samt inskrivningar. Kunskaper inom ortopedi, kirurgi samt gipsbehandlingar.

 

-----------------------------------------------------------------

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ortoped- och traumamottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset