halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterskan vi söker för ett bemanningsuppdrag hos en kund i Eskilstuna? Vi söker en legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, med bred kompetens inom tex kirurgi, ortopedi och medicin, stroke etc och som är trygg i sin yrkesroll. Uppdragen pågår från augusti och fram till årsskiftet med stora chanser till förlängningar.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga för arbete som sjuksköterska på olika vårdavdelningar inom tex kirurgi, ortopedi och medicin. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om våra olika uppdrag!

 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är trygg, flexibel och har erfarenhet av liknande arbete. 

 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till olika avdelningar i Eskilstuna

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb