halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till nystartad barnövervakningsenhet

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till nystartad barnövervakningsenhet

Vill du vara med i vårt team? I höst behöver vi dig i arbetet med att utveckla och bygga upp vår helt nya övervakningsenhet för barn i Huddinge! Är du även nyfiken på våra andra verksamheter, barnakutmottagningen och BAVA, kan vi också erbjuda möjlighet till rotation mellan enheterna.

Vi erbjuder

Vi tar hand om Barn och ungdomar, 0-18 år, med framförallt medicinska sjukdomstillstånd. Du får en individuell inskolning- efter dina behov och verksamhetens mål. Vi erbjuder även ett nära och givande samarbete med andra yrkeskategorier. Inskolningen planeras tillsammans med vår Biträdande Universitetssjuksköterska som är utbildningsansvarig hos oss. Vi har förmånen att erbjuda en attraktiv arbetstidsmodell, som innefattar extra förkortad arbetstid per vecka.

Om tjänsten

Vår nya enhet är högteknologisk, här kommer vi att vårda barn med ett omfattande och komplext omvårdnadsbehov som kräver kontinuerlig övervakning och beredskap för omedelbar åtgärd. Enheten bemannas hela dygnet av erfarna sjuksköterskor och undersköterskor på eller i nära anslutning till salen samt med en utsedd ansvarig läkare.

Enheten bemannas med en högre bemanningsnyckel än på en vanlig vårdavdelning så att våra sjuksköterskor kan fokusera på den svårt sjuka patienten. 
Tjänsten är tillsvidare, med arbete dag/kväll, blandtjänst eller enbart natt beroende på erfarenhet och önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är kunnig inom barnsjukvård och som kontinuerligt underhåller din specialistkunskap. Du är en kunskapsresurs för andra. 
  • Visar omdöme under tidspress.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
  • Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med 5 års erfarenhet.
  • Vana av arbete med akutsjukvård för barn.

Meriterande:

  • Utbildad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom eller intensivvård.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till nystartad barnövervakningsenhet

Karolinska Universitetssjukhuset