halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och intresserad av att jobba med neurologisk akutsjukvård? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu dig som vill arbeta på en högspecialicerad neurologisk akutvårdsavdelning i södra eller norra Stockholm. Du kommer att få jobba med patienter som har diagnoser som Stroke, MS, Parinson, hjärntumörer och ALS.

Uppdraget sträcker sig från omgående till april ut med stor chans till förlängning för rätt person. Det finns möjlighet att arbete både dagar, kvällar och helg.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterskor på akutvårdsavdelning så som läkemedelshantering, omvårdnad, social planering etc. Patienterna på avdelningen får specifika behandlingar såsom Remicade, Privigen, Mabthera.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, med vana vid akutsjuklvård.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till neuroavdelning Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb