halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning på Karolinska med placering på Danderyds sjukhus, Patientområde Bäckencancer

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning på Karolinska med placering på Danderyds sjukhus, Patientområde Bäckencancer

 

Vi erbjuder

Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum? Vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska du söka tjänsten som
sjuksköterska på vår dagvårdsavdelning! Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser. Inskolningen är individanpassad och är cirka 6 veckor lång.

 

Om tjänsten

Till oss kommer patienter med cancer i bäckenområdet för medicinsk onkologisk behandling. Du arbetar som patientansvarig sjuksköterska, vilket innebär att du informerar/

undervisar patient och anhörig om cytostatikabehandlingen och dess biverkningar samt administrerar cytostatika, antikroppsbehandling och blodtransfusion.

Du har uppföljning av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom och ger åd till patienter/anhöriga. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och flexibilitet.

I tjänsten ingår även planering för och bokning av patienters behandling samt viss telefonrådgivning. Du samarbetar med kontaktsjuksköterskan för att patientens vårdplan ska följas.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse av cancervård och trivs med att ha nära kontakt med patienter och anhöriga. Du är en nyfiken och positiv person som kan organisera ditt arbete. Du kommer att samarbeta med flera professioner och därför värdesätter vi god samarbetsförmåga och teamarbete.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i cancervård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Medicinsk behandlingsavdelning på Karolinska med placering på Danderyds sjukhus, Patientområde Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset