halsojobb.se

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

Välkommen till oss på medicinmottagningen – här finns stora möjligheter att utvecklas och vara med i vidareutvecklingen av våra verksamheter.


Om oss

Sjukhusmottagningen är ett samlingsnamn för mottagningar med specialiteter inom medicin, ortopedi, urologi, kirurgi, gynekologi samt minnes-och osteoporosmottagning. Mottagningarna utvecklas kontinuerligt och vi söker nu en sjuksköterska till medicinmottagningen. Medicinmottagningen tar hand om patienter som behöver specialistvård inom hjärta, lungor, neurologi, endokrinologi, hematologi samt gastroenterologi. 
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Vi ägs av Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och har ca 2 500 medarbetare. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Hos oss har du ett självständigt arbete måndag till fredag. Vi har egen sjuksköterskemottagning med uppgifter såsom blodtransfusioner, infusioner, injektioner och venesectio. Vidare arbetar vi med sjuksköterskeledd flimmermottagning och AK-mottagning där det ingår att ordinera Waran med doseringsstödet Aricula. Andra dagliga uppgifter är telefonrådgivning till patienter, remisshantering och tid-och bokningsplanering. Vi månar om vårdflödet för våra patienter och där har du som sjuksköterska på medicinmottagningen en viktig roll. Hos oss finns det stora möjligheter till självutveckling samt att vara med och vidareutveckla våra verksamheter.
 
Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för medicin. För dig är det självklart med ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt och bemötande. Du är även flexibel i samarbetet med övriga yrkesgrupper. Som person är du noggrann, flexibel, initiativrik samt har god organisationsförmåga. Eftersom du ska kunna arbeta självständigt och ha kontakt med många människor är det viktigt att du månar om service och är engagerad. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande, men inget krav.
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
Pendla eller flytta?
Pendla hit från Stockholm? Inga problem – de bekväma wifi-utrustade direktbussarna går tätt mellan Tekniska högskolan och Norrtälje busstation, som ligger en kort promenad från sjukhuset.
Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Norrtälje sjukhus

Tiohundra AB