halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på en lungmedicinsk avdelning i Halmstad hos vår kund i sommar.

Uppdraget sträcker sig från 17 juni till 25 augusti.

Omfattning 80%. Här finns dte möjlighet att arbeta dag/kväll alternativt natt beroende på vad som passar dig bäst. Varannan helg.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Avd elningen är enlungmedicinsk avdelning med 13 vårdplatser. Vårt upptagningsområde är hela Halland. Vi behandlar och utreder främst patienter med olika lungmedicinska diagnoser som lungcancer, lungfibros och KOL. Vi arbetar i parvård med undersköterska, en grupp har sex patienter och en sju. Vi har relativt ofta en överbeläggningså då har man sju patienter tillsammans med usk Kvällstid, vardag samt helg samt dagpasset på helgen är vi två ssk och två usk på 13 patienter, då fördelat på två grupper.

DIN PROFIL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tempus orci non felis condimentum, at porta magna tincidunt. Mauris facilisis diam a nisl pellentesque bibendum. Mauris eget aliquam dui. Nulla facilisi. Praesent et enim

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till lungmedicin i sommar!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb