halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu en duktig sjuksköterska som vill jobba som konsult på Lungavdelningen i Östersund. Just nu är behovet från början av juni till slutet av augusti.

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska på Lungavdelning.

Journalsystem:Cosmic

Arbetspass är på roterande schemadag-kväll-natt, helg.

DIN PROFIL

Du behöver vara sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet,

Det är önskvärt om du har erfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning med vana att hantera allmän invärtesmedicinska patienter eller kan utföra syra-bas provtagning men det är men inget krav.

Det är meriterande med kunskaper inom lungmedicin.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Lungavdelning i Östersund

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb