halsojobb.se

Sjuksköterska till Liljeforstorg 4 - Tillsvidareanställning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Liljeforstorg 4 - Tillsvidareanställning

Förenade Care Liljeforstorg 4 öppnade 2012 och är ett boende för sjuttio personer med olika typer av behov. Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.  Se gärna mer om verksamheten på vår Facebooksida Förenade Care Liljeforstorg.    

Vårt koncept är att värna om och kontinuerligt utveckla en god kvalitet på vår verksamhet - så att de vi finns till för, våra boende, deras närstående, våra uppdragsgivare och våra medarbetare tydligt upplever vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt härliga team på Liljeforstorg 4. Denna sjuksköterska är tänkt att bli patientansvarig på en av våra omvårdnadsavdelningar, där det bor personer med olika omvårdnadsbehov från 50-årsåldern och uppåt. Arbetet hos oss är både varierande och stimulerande. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del både i ledningsgruppen och i teamet på avdelningen. I ledningsgruppen är du med och påverkar och utvecklar verksamheten. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte samt att skola in nya medarbetare och handleda elever och studenter.  Vi ser gärna att du är trygg i dokumentation, trivs att arbeta i team, men också är självständig och trygg i din roll som sjuksköterska.

Vi som arbetar på Liljeforstorg 4 är ett sammansvetsat team och du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, gruppledare, bitr verksamhetschef och verksamhetschef samt omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta teambaserat och följa riktlinjer från MAS, uppdragsgivare och i enlighet med gällande föreskrifter.

Du trivs att arbeta med och för människor, du har ett mycket gott bemötande och en god samarbetsförmåga.  Vi söker en person som är kommunikativ, flexibel, noggrann och tycker om människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KRAV

Sjuksköterska med svensk legitimation.

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning. Heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänstgöring Dagtid, var femte helg.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2019-05-31 Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSONER

Verksamhetschef Erika Norlander Ekberg tel: 0761049701

Bitr Verksamhetschef Gunilla Myrberg tel: 0736015640

Jenny Fogelberg, samordnande HSL-ansvarig tel: 018 4728123

Jenny Grälls, Arbetsplatsombud Vårdförbundet tel: 018 4728124

Adress; Liljeforstorg 4, 754 29 Uppsala

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Liljeforstorg 4 - Tillsvidareanställning

Förenade Care AB