halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till Korttidsboende i Norrköping

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Korttidsboende i Norrköping

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill jobba på ett korttidsboende i Norrköping i höst! 
Arbetstid dagtid 100%.
Arbetstiden ligger inom spannet 6.45-17.00.  Ibland börjar man senare och jobbar till 17.00. Kan vara ensamarbete mellan till exempel 16.00-17.00.

Korttidsboende är ett tillfälligt boende för till exempel äldre eller psykiskt funktionshindrade som ger möjlighet till avlastning för anhöriga eller rehabilitering för individen. Korttidsboendet kan också beviljas i väntan på att få flytta hem efter vård, eller till ett annat, anpassat boende.
  
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanligt arbete för sjuksköterska inom verksamhet för korttidsboende

Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information!

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av äldrevård.
Körkort är ett krav. 
Önskvärt med erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva men inget krav.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Korttidsboende i Norrköping

Centric Care AB