halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu har vi fått massor med psykiatriuppdrag i norra Stockholm och bland annat på en BUP-slutenvårdsavdelning! Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri som känner att du är redo för nya utmaningar i karriären eller allmänsjuksköterska med några års erfarenhet från ungdomspsykiatri så har vi garanterat ett uppdrag som kommer att passa dig!

Uppdrag finns från omgående t.o.m November. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar.  
DINA ARBETSUPPGIFTERDu kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk vårdavdelning. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information om uppdraget. 
Din profil
Leg. Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
 
OM OSS
 
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till konsultuppdrag på BUP-enhet

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Dela detta jobb