halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och intresserad av att jobba med neurologisk akutsjukvård? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu dig som vill arbeta på en högspecialiserad neurologisk akutvårdsavdelning med inriktning stroke i  norra Stockholm. 

Uppdraget sträcker sig från omgående och fortsatt till årsskiftet.  Det finns möjlighet att arbete både dagar, kvällar och helg men också nätter om du föredrar det.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Det primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan kommer patienter från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting för att få högspecialiserad strokesjukvård. Larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På  avdelningen finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, som är en intermediärvårdsenhet, en step down från intensivvårdsenheter.
Som sjuksköterska på avdelningen har du ansvar för ett vårdlag om fem patienter tillsammans med en undersköterska på förmiddagar och eftermiddagar.

Om du har erfarenhet av att arbeta på en intermediärvårdsenhet så kan du också komma att placeras där med ansvar för två respektive tre patienter per arbetspass. Patienterna där är kopplade till övervakningsenheter, där kontrolleras vitala funktioner i form av andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologisk status. Här ges även specifikt medicinska behandlingar såsom trombolys, CPAP, cough assist och anti-epileptisk intravenös behandling. Du växlar då mellan vårdavdelningsarbete samt akut omhändertagande och övervakning av svårt sjuka strokepatienter.

 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, med vana från akutneurologi
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till konsultuppdrag inom akutneurologi

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb