halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till KAVA i Sundsvall i höst

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Sjuksköterska till KAVA i Sundsvall i höst

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba på KAVA i Sundsvall deltid natt!
Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.
  
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på avdelning med akutkirurgisk omvårdnad av patienter med kirurgiska, urologiska samt ÖNH-sjukdomar

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Erfarenhet av akutkirurgisk eller allmänkirurgisk omvårdnad.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till KAVA i Sundsvall i höst

Centric Care AB