halsojobb.se

Karl-Johansgården

Vill du arbeta med nya, omväxlande, meningsfulla och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten som sjuksköterska till Karl-Johansgården!

Vi söker nu sjuksköterska till vår verksamhet på Karl- Johansgårdens äldreboende.
Karl- Johansgårdens äldreboende består av 92 vårdplatser, både för demensvård och omvårdnad. Verksamheten är beläget i stadsdelen svartbäcken centralt i Uppsala.
Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ombudsroller och nätverk. Som sjuksköterska kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner såsom sjuksköterskekollegor, husläkare, vårdhundsförare, Sylviasyster, sjukgymnast, arbetsterapeut och undersköterskor.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation & livshistoria. Gemensamt för Dina arbetsuppgifter är att Du arbetar med äldre som varit med ett helt liv och nu behöver extra omtanke.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:


• Ansvara för planering, genomförande och utvärdering av HSL-insatser såsom såromläggning, läkemedelsbehandling, palliativ vård, nutrition, katetervård, sond, rond med husläkare och provtagning
• Samordna vårdtagares hälso- och sjukvårdskontakter med övriga vårdgivare
• Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter
• Guida och handleda omvårdnadspersonal
• Ta emot och handleda sjuksköterskestudenter
• Skapa god kontakt med vårdtagare och anhöriga
• Föra journal i Siebel.

Arbetstiden är dagtid måndag - fredag med tjänstgöring var åttonde helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från arbete inom äldreomsorg är även det meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska, i både i tal och skrift. Vi ser även att du har god datavana eftersom dokumentation och kommunikation är en viktig del i arbetet. Du har B- körkort. Det är meriterande om du har kunskap i systemen Siebel, Pascal, Prator, Senior Alert, Guide, Symfoni och Microsoft Office-grundpaket.

Du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Lagvik, verksamhetschef, 018-727 26 20
Fatemeh Zamani Rivash, biträdande verksamhetschef, 018-727 65 81

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till Karl-Johansgården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb