halsojobb.se

Sjuksköterska till Internmedicin, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Sjuksköterska till Internmedicin, Danderyds sjukhus

Fantastisk arbetsmiljö och hög teamkänsla! Hos oss på avd 76 är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. Är du vår nya sjuksköterska?

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avd 76 har du goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet. Vi ger dig som är nyexaminerad sjuksköterska en bred grund att stå på inför din framtida yrkeskarriär. Som erfaren sjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper.

Du erbjuds

  • Möjlighet att rotera inom verksamhetsområdets olika specialiteter såsom infektion, lungmedicin, AVA och IMA.

  • På sikt goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå en handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare.

  • Friskvårdsbidrag 3000 kr/år.

  • Nyexaminerad? Du får gå Danderyds sjukhus introduktionsår om du vill.

  • Kvarstannandebonus.

  • ATK-tid enligt arbetstidsavtalet.

Arbetsuppgifter

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av vårdsamordnare, koordinator och farmaceut.

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården. Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla.

Övrigt

Tillsvidare, heltid. Det finns möjlighet till treskift eller dag/kväll/helg alternativt endast natt.

Start enligt överenskommelse. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Avdelning 76 har 12 vårdplatser och tillhör verksamhetsområde Internmedicin och Infektion. Hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. På avdelning 76 arbetar vi teambaserat. Vi lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga, säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag, tillsammans.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Internmedicin, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB