halsojobb.se

Sjuksköterska till intensivvårds-och uppvakningsavdelning vid Norrtälj ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Sjuksköterska till intensivvårds-och uppvakningsavdelning vid Norrtälj ...

Om oss
På intensivvårdsenheten på Norrtälje sjukhus bedriver vi intensiv, hjärtintensiv- och postoperativ vård. Här finns 15 vårdplatser, varav tre är fullvärdiga intensivvårdsplatser. Hos oss arbetar ca 55 medarbetare med bred och hög kompetens där många har lång erfarenhet från intensivvård. Samtliga sjuksköterskor har specialistutbildning i intensivvård. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vården för våra patienter samt med kompetensutveckling för våra medarbetare. Vi lyssnar till medarbetarna och testar gärna nya arbetssätt eller andra innovativa lösningar för att göra vården och arbetsmiljön bättre. Det här är en dynamisk arbetsplats med ett engagerat gäng som tar väl hand om patienterna och varandra.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   
 
Om tjänsten

Du arbetar varierat med olika patientgrupper; intensivvård, hjärtintensiv och postoperativ vård. Vi utför elkonverteringar, TEE, CVK-inläggningar och tracheostomivård. Vår personal arbetar även med mottagningsverksamhet såsom pacemaker-, tracheostomi- och intensivvårdsmottagning. Undersköterskor, läkare paramedicinare och sjuksköterskor samarbetar i team och bedriver patientnära vård. Specialistkompetent anestesiolog finns på enheten dygnet runt. 
 
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi kan erbjuda både nattjänstgöring samt treskift. Vi har individuella scheman där du kan anpassa din tjänstgöringsgrad efter dina behov. Individuell inskolning ges av erfarna intensivvårdssjuksköterskor. 
 
Om dig

Leg sjuksköterska med specialistutbildning i intensivvård. Erfarna sjuksköterskor utan specialistutbildning är också välkomna att söka. Gärna då erfarenhet av akutsjukvård och/ eller hjärtintensivvård. Möjlighet finns till finasierad vidareutbildning helt eller delvis. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi ser framemot din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till intensivvårds-och uppvakningsavdelning vid Norrtälj ...

Tiohundra AB