halsojobb.se

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum

Vi söker dig sjuksköterska som vill vara med och utveckla Hjärtsviktscentrum. 

Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling, hjärtstegutbildningar och rotation inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Hjärtsviktscentrum består av en kardiologisk vårdenhet tillsammans med vår elektiva/akuta dagvårdsenhet. Vi ger dig en bred kompetensutveckling där du ges möjligheten att möta både den inneliggande patienten och dagvårdspatienten.   

Vi har ett pedagogiskt fokus där patient och lärande står i centrum. Vi arbetar i team med patientfokuserad handledning vilket innebär att man som handledare har två studenter som är placerade på fasta salar. Vi har studenter från termin 3 och 6.  

Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan och introduktion under handledning. Din kompetensutveckling sker i samråd med din närmsta chef.  På kliniken finns också kvalitetsutvecklare, utbildningsledare och vårdsamordnare

Och du… efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska eller efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska. Eller är du kanske sugen på att fördjupa dina kunskaper inom hjärtsjukvård med magisterexamen. Låter det spännande… hör av dig så berättar vi gärna mer!

 

Arbetsuppgifter:  

 

Arbetet som sjuksköterska sker professionellt med patienten i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad som medicinsk kompetens. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad.

 

Anställningsform:  

 

Tillsvidareanställning, hel/deltid. 3-skift (valfritt) med dubbel natt OB enligt nya arbetstidsavtalet.  

 

Kvalifikationer:  

 

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med handledarutbildning och kardiologisk erfarenhet.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du har en förmåga att kunna leda och fördela arbetet även i pressade situationer. Du är ambitiös och ser möjligheter. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

 

Övrig information:

 

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Danderyds sjukhus kan erbjuda personalbostäder

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum

Danderyds Sjukhus AB