halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hematologisk dagvård, medicin 2 är en öppenvårdsenhet i anslutning till slutenvårdens avdelning 2. Här har vi ett nära samarbete mellan sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och paramedicinare. Alla arbetar i team kring de hematologiska patienterna där cancer är i stort fokus. I öppenvården arbetar sjuksköterskor med hematologisk kompetens.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Hematologen avdelning 2 kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dagligt omhändertagande av hematologiska och allmänmedicinska patienter. Du kommer att hantera läkemedel (tabletter, injektioner, infusioner), arbeta med omvårdnad, riskbedömningar, utredningar och uppföljningar. Du kommer även att arbeta med nutrition & aktivitet. Vi utför transfusioner (blod, trombocyter & plasma), genomför provtagningar av blod, benmärg, lumbalvätska med mera. och hanterar centrala och perifera infarter. Vi har direktintag av hematologiska patienter från hemmet vid misstänkt sepsis och har cytostatikahantering efter särskild inskolning och utbildning.

Hos oss är de viktigt med en personcentrerad vård med patienten i fokus och det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan våra olika kompetenser i gruppen. För att optimera patienternas behandling och rehabilitering genomför vi teamrond en gång/vecka med en rad olika professioner. Som sjuksköterska hos oss har du även telefonrådgivning till hematologpatienter kvällar, nätter och helger vid akuta tillstånd.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med mycket patientkontakt, korta och långa behandlingar dagligen. Hos oss får du trevliga arbetskamrater samt tillgång till friskvårdslokal på sjukhuset. Vi arbetar med önskeschema på avdelningen och du har möjlighet att själv sätta ditt schema. Du kan även läsa hematologi via Umeå universitet. Vi strävar efter en kompetent arbetsgrupp och försöker delta i kurser, utbildningar och kompetenshöjande aktiviteter och möten så mycket vi kan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har arbetat som undersköterska och/eller sjuksköterska på en medicinsk avdelning med tex hematologi och/eller onkologi. Meriterande är även om du har erfarenhet av hantering av centrala infarter, läkemedel, cytostatika etc. enligt beskrivning ovan samt erfarenhet av NCS Cross och BoS. Som person ser vi att du är trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Du är positiv och följer verksamhetens beslut och riktlinjer och har lätt för att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar.

Varmt välkommen med din ansökan,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Nina Andersson

Enhetschef

Telefon: 0730-446992

E-post: nina.andersson@rvn.se

Linnea Antonsson

Vårdförbundet

Telefon: +4660181352

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Region Västernorrland