halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till geriatrikavd i Malmö

Ansök nu

Sjuksköterska till geriatrikavd i Malmö

Nu söker Centric Care sjuksköterskor till geriatrikavdelningen i Malmö.
Behov finns både dag, kvälls pass under perioden 4/10- 14/11. 

Här vårdas patienter som är över 65 år och har flera sjukdomar samtidigt. De har också några platser för patienter med neurologiska eller ortopediska besvär

Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på geriatrisk avdelning

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till geriatrikavd i Malmö

Centric Care AB