halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Annorlunda spännande uppdrag med chans till förlängning!

För våra kunders räkning söker vi nu Sjuksköterska gärna med företagssköterskeutbildning eller distriktssköterskeutbildning till Företagssjukvård i Värnamo
Tillträde omgående sträcker sig i 3 månader framöver med möjlighet till förlängning.
Finns även chans till att bli tills vidare anställd efter tid.

Arbetstider: Måndag - Fredag dagtid 100%

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att utföra bland annat lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser. Du kommer arbeta i grupp med andra professioner och även självständigt. Arbetet innebär även att agera stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor

DIN PROFIL
Leg sjuksköterska gärna med företagssköterskeutbildning eller distriktssköterskeutbildning med minst 2 års erfarenhet
Du är en person som brinner för att främja hälsa och ett stort intresse av människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du ska ha intresse av att arbeta kundorienterat samt tycka om att arbeta i team med andra yrkesgrupper.
Gärna ha god administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paket.

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!
 

Logo

Sjuksköterska till företagssjukvård i Värnamo

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb