halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till dialysmottagning i Norrtälje, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Sjuksköterska till dialysmottagning i Norrtälje, Danderyds sjukhus

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen.

Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna.

Vårt anställningserbjudande

Dialysmottagningen i Norrtälje är en hemodialysmottagning som tillhör Njurmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus AB. Kliniken ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm och består av en slutenvårdsavdelning och en mottagning på Danderyds sjukhus samt 3 hemodialysmottagningar varav en på Danderyds sjukhus, en på Löwenströmska sjukhuset och en vid Campus Roslagen i Norrtälje.

Enheten i Norrtälje har öppet dagtid, måndag – lördag. Dialysmottagningen har 14 behandlingsplatser och utför ca 80 behandlingar i veckan.

Vi erbjuder:

- Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens.
- Vi hjälper dig att bygga upp din njurkompetens.
- Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege inom njurmedicin och/eller medicinsk specialistvård.
- Möjlighet till kombinationstjänst mot vår slutenvårdsavdelning.
- Regional utbildning inom njursjukvård.
- Vi ser positivt på önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vården av våra patienter, som t ex specialistsjuksköterska inom njursjukvård 15hp.
- Regelbundna interna föreläsningar.
- Klinikövergripande utvecklingsdagar.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande arbete med inriktning på omvårdnadsutveckling, kvalitetsarbete och kompetensutveckling. Vi lägger stort fokus på personcentrerad vård och patientutbildning. Du erbjuds att arbeta i en arbetsgrupp, som präglas av en bra teamkänsla och hög kompetens. Arbetet är stimulerande med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter. Om du inte har tidigare erfarenhet inom hemodialys erbjuds du en inskolning på ca 8 veckor med en erfaren handledare. Vi har en långsiktig och tydlig introduktionsplan samt att det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Tjänstgöring dagtid, måndag – lördag, 38,15 timmar/vecka.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Kunskap och intresse för patientens lärande är önskvärt då vi arbetar för att patienten skall ta del av sin behandling efter individuell förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dialysmottagning eller njurmedicin. Du har intresse för kvalitét och verksamhetsutveckling. Vi ser att du som söker har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, positiv och driftig. Du har en god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltid, tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning. Arbetstidsmått 38,15 tim/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till dialysmottagning i Norrtälje, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB