halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till BUP i södra Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-04

Ansök nu

Sjuksköterska till BUP i södra Stockholm

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt psykiatrisjuksköterska och som vill jobba på en BUP enhet i Södra Stockholm.  Behovet finns från omgående och hela hösten eventuellt längre för dig som trivs. 
Arbetstiderna är  dag, kväll, natt, vardagar och helg och det finns möjlighet till både kortare och längre uppdrag. Oavsett om du föredrar att jobba nätter eller tvåskift är vi intresserade av att höra ifrån dig då det finns möjlighet att påverka ditt schema. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på BUP tar du emot barn och ungdomar med allvarlig psykisk problematik som djupa depressioner, självmordsförsök, svåra ätstörningar och psykoser. Då det vårdas barn under 18 år så ingår det i arbetsuppgifterna att ta hand om hela familjen och se till att alla är delaktiga i barnets behandling. 
 
DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom psykiatrin eller psykiatrisjuksköterska.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. Vana att sätta sond är ett krav. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 
 
OM OSS
 
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till BUP i södra Stockholm

Centric Care AB