halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Bröst- endokrina tumörer och sarkom slutenvård

Ansök nu

Sjuksköterska till Bröst- endokrina tumörer och sarkom slutenvård

Är du intresserad av högspeciliserad cancerkirurgi? Vill du bredda din kompetens inom cancervården? Då är du varmt välkommen att söka till oss på bröst- endokrina tumörer och sarkom slutenvården

Om oss
Bröst, endokrina tumörer och sarkom är en Medicinsk enhet som ingår i Tema Cancer. Vår medicinska enhet är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård och slutenvård. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i thyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom.

Vi erbjuder
Ett lärorikt och stimulerande arbete som sjuksköterska. Du kommer främst jobba med högspecialiserad cancerkirurgi både pre- och postoperativ vård samt kan förekomma en del onkologisk omvårdnad.

För våra medarbetare innebär den samlade vården att man får stora variationer av diagnoser och möjlighet att skaffa sig spetskompetens inom vårt område.

På vår slutenvårds avdelning får du individuellt anpassad introduktion. Det finns möjlighet till kompetensutveckling och betald specialistutbildning utöver internutbildningarna. En Klinisk omvårdnadsledande sjuksköterska finns på vår avdelning som bland annat stöttar i det dagliga arbetet.

Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss, även utanför arbetet. Som anställd erbjuds du friskvård, personalförmåner och rabatter kopplade till din hälsa.

Aktuell tjänst avser en tillsvidareanställning med skifts arbete både 2- och 3-skift samt möjlighet att påverka arbetstiderna genom behovsbaserat önskeschema.

Om tjänsten
Som sjuksköterska leder du omvårdnaden runt patienten tillsammans med undersköterska, läkare, dietist, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ska kunna identifiera omvårdnadsbehov och initiera adekvata åtgärder. Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i olika livssituationer, i allt från akuta situationer till patienter som har kommit längre i sin sjukdom. Avancerade behandlingar såsom smärtlindring via epidural ingår i arbetet på avdelningen. Infektionsbehandlingar, hantering av centrala infarter, hantering av smärtpumpar och olika slags dränage är exempel på moment som förekommer i det dagliga arbetet.

Vi söker
Vi söker dig som kan bidra med kunskaper och erfarenheter i vårt dagliga arbete. Du som söker tjänsten bör vara nyfiken på att lära nya saker inom ett område som kan vara nytt för dig, empatisk och ha en god samarbetsförmåga. Du kan även organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. För oss är det självklart att alla våra patienter och anhöriga möts med förståelse och respekt.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Specialistutbildning inom kirurgi eller onkologi.
  • Tidigare erfarenhet från kirurgisk och onkologisk vård samt akutsjukvård.

Vill du veta mer?
Kontakta Omvårdnadschef Stina Fredriksson, 072-469 88 61 så berättar hon mer om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Bröst- endokrina tumörer och sarkom slutenvård

Karolinska Universitetssjukhuset