halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till Bollnäs 2021

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Sjuksköterska till Bollnäs 2021

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Just nu söker vi dig som är en trygg och erfaren sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag hos en kund i Bollnäs. Uppdraget innebär arbete på en medicinsk vårdavdelning med inriktning Stroke där du som bemanningssjuksköterska kommer att jobba med medicindelning, omvårdnad, inskrivning samt inneha medicinskt ansvar. Vårdavdelningen har 16 vårdplatser. 

Vi söker dig som finns tillgänglig för uppdrag under perioden v47-52. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete inom slutenvård. För det här uppdraget söker vi dig som kan och vill jobba på rotationsschema. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Bollnäs 2021

Centric Care AB