halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till boende och HSV i Göteborg dec till jan

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-01-26

Ansök nu

Sjuksköterska till boende och HSV i Göteborg dec till jan

OM UPPDRAGET
Nu söker vi för kunds räkning en flexibel sjuksköterska som gärna jobbar nätter/kvällar och helger under dec och januari med ev förlängning

Uppdraget är för en Covid-avdelning och uppgifterna kan variera beroende på antalet patienter. Vid lägre beläggning kan det bli aktuellt att vara resurs för Hemsjukvården varav körkort är ett krav.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen med extra fokus på korttid för Covid-19- patienter
 
DIN PROFIL
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeslivserfarenhet 
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till boende och HSV i Göteborg dec till jan

Centric Care AB