halsojobb.se

Sjuksköterska till Barnendokrinmottagningen, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-02

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnendokrinmottagningen, Solna

Vi erbjuder  
Barnendokrinmottagningen i Solna är en specialistmottagning med  stor bredd av olika diagnoser. Som sjuksköterska på Barnendokrin mottagningen får du varierande arbetsuppgifter och kollegor med stor kunskap inom specialistområdet.

Som sjuksköterska träffar du barn/ungdomar och deras familjer på flera olika sätt då sjuksköterskorna roterar mellan arbetsuppgifter som telefonrådgivning, 1177.se, läkarmottagning, dagvård och sjuksköterskemottagning med provtagning och injektioner.

Många patienter kommer från andra delar av landet för att få sin vård hos oss. Vi vårdar barn/ungdomar från 0-18 år. 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med mottagningsuppgifter som läkarmottagning där barnen vägs- och mäts enligt specifika riktlinjer innan besöket samt viss blodprovstagning.

Rådgivning i telefon samt via 1177.se och bokning av patienter till mottagning. Sjuksköterskemottagning i form av provtagning och injektioner och undervisning i egenvård till barn/ungdomar och dess familjer.

En viss uppdelning finns i teamet görs relaterat till diagnosgrupper och du som sjuksköterska kommer att ha hand om någon eller några diagnosgrupper. 
 
Tjänsten är en heltidstjänst med en veckoarbetstid på 40 timmar/vecka, ingen helgtjänstgöring.
 
Hos arbetsgruppens medlemmar råder en glad och positiv stämning, gruppen består av sex sjuksköterskor och två undersköterskor/barnsköterskor och det finns en stor och varierade erfarenhet av specialistområdet.
 
Vi söker dig som är: 

-Trygg i din arbetsroll
-Självständigt är van att ta beslut
-Gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier
 
Kvalifikationer 
Krav: legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom barn och ungdom.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnendokrinmottagningen, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset