halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Barnakuten i Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnakuten i Huddinge

 

Om tjänsten

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot akut sjuka barn, 0-18 år. Vi tar emot ca 18 000 barn/ år.  Alla barn som kommer till mottagningen är färdigsorterade av sjuksköterska på intillliggande Närakut.  De flesta som söker har medicinska åkommor.Vi arbetar i nyrenoverade fräscha lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis brevid. Inom verksamhetsområde barnakutsjukvård så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård - Mobilen, möjlighet till rotationstjänst finns.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. På barnakut Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnens bästa. Hos oss använder vi oss av individuell schemaplanering för dygnet runt bemanning. Som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Inom verksamhetsområdet barnakutsjukvård finns utbildningssjuksköterska som stöd för att erbjuda kontinuerlig fortbildning, såväl individuell som efter verksamhetens behov. Ett exempel på fortbildningssatsning är att flertalet av våra sjuksköterskor numera är utbildade i att administrera lustgas i samband med undersökningar och procedurer.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn, både stora och små. Som vill arbeta med oss som tycker att omhändertagandet av barnets bästa är i fokus och där vi är stolta över vår barnakut. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår nya orgnisation då vi nu har fått en ny verksamhetschef för omvårdnad Magnus Flodberg  samt en ny omvårdnadschef Anna Norell. 

Vi erbjuder

  • Möjlighet till förkortad arbetstid vid förtätad helgtjänstgöring.
  • Ett gediget inskolningsprogram med en inviduell utbildningsplan.
  • Friskvård- vi har tillgång till träningslokaler med gym och gruppaktiviteter.
  • Tid för utveckling av arbetsområde.
  • Möjlighet till bostad kan finnas.

Kvalifikationer 

Leg sjuksköterska, du kan vara nyutexaminerad eller gärna ha erfarenhet av akutsjukvård alternativt av barnsjukvård. Det är meriterande med, för verksamheten, adekvat vidareutbildning.

Välkommen med din intresseanmälan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnakuten i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset