halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

”Att arbeta på Kolorektal och Gynekologisk cancervårdavdelning innebär att jobba med avancerad sjukvård. Det är kompetenskrävande men när man får kläm på det är det väldigt givande och lärorikt! Ibland är det mycket att göra och det är intensiva dagar men vi har en trevlig arbetsgrupp som gör att man skrattar och det är högt i tak. Vi stöttar varandra på jobbet. Hos oss utförs de mest avancerade ingreppen och vi känner en stolthet att arbeta just här och på Karolinska!” - Klara och Lovisa, sjuksköterskor

Nedan beskriver Klara och Lovisa verksamheten:

Verksamheten och patienterna 

Patientgruppen är intressant att arbeta med då det är både yngre och äldre individer som kommer hit. De som vårdas hos oss har kolorektal eller gynekologisk cancer och vi tar emot patienter från hela landet. Vi vårdar endast kirurgiska patienter. Det flesta operationer är planerade men vi har också ett akut intag. 
Många av de som vårdas hos oss har nyligen fått sin diagnos och de är tacksamma för den snabba vård vi ger. Det är ett stort fokus på själva kirurgin och inte cancerdiagnosen. Kirurgi handlar ju om hela patienten och att säkerställa att varje individ kan återhämta sig efter sin operation. Patienterna får vara fysiskt aktiva efter kirurgin. Mycket av arbetet som sjuksköterska innefattar medicintekniska moment så som v-sond, dränage, centrala infarter etc. Oavsett vad man vill arbeta med i framtiden får man en bra grund att stå på när man arbetar här. Vi har lärt oss så otroligt mycket! 

I verksamheten arbetar vi efter ERAS-programmet och båda Klara och Lovisa har ett särskilt ansvar för programmet hos oss. ERAS-programmet syftar till att säkerställa kvalité för patienten. Programmet kan bidra till att patienterna återhämtar sig bättre och att vårdtiden förkortas. 
Vi är verkligen en härlig personalgrupp och vissa av oss hittar på saker tillsammans även på fritiden. På Tema cancer finns det även möjlighet att delta i mentorskapsprogrammet som är mycket uppskattat av båda adepter och mentorer.  Kompetensförsörjning på avdelningen sker genom föreläsningar som hålls av kirurgen men även övriga medarbetare på sjukhuset i regel en gång i veckan. Vi har individuell schemaplanering inom 24/7 avtalet.

Vi erbjuder upp till 8 veckors individuellt anpassad introduktion. Under de första månaderna ges även tid för kompetensutveckling.

Vem söker vi? 

Vi tror att det är viktigt att du som söker hit är villig att ta dig an nya utmaningar och erfarenheter. Det är stundtals ett högt tempo och akuta situationer kan uppstå vilket gör att du bör ha en god prioriteringsförmåga samt vara flexibel i ditt dagliga arbete. 
Såklart är du legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar sökande som har både lång och kort arbetslivserfarenhet.  

 

  

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Hälsningar Klara, Lovisa, omvårdnadschef  Petra och Maria samt kollegorna på vårdavdelningen.

 

 

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till avancerad kirurgisk verksamhet i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset