halsojobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider.

Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra två sjuksköterskor går nu i pension. Vi söker därför en sjuksköterska till Äldreenhetens vårdplaneringsteam på Uppdragsavdelningen.

Som en av två sjuksköterskor i vårdplaneringsteamet arbetar du tillsammans med omsorgshandläggare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra vårdplaneringar på sjukhuset i Varberg och via Skype, samt dokumentera enligt Hälso- och sjukvårdslagen. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för informationsöverföringen i det webbaserade systemet LifeCare, mellan Region Halland, närsjukvården och Varbergs kommun. Vi arbetar utifrån riktlinjerna SIP, samordnad individuell planering. Äldreenheten har både ett myndighets- och beställaransvar som beställare av insatser till interna och externa utförare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med distriktssköterskeutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi värdesätter samarbetsförmåga högt.
Erfarenhet av arbete med ProCapita och LifeCare är meriterande. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta i en organisation med förändringar som en naturlig del. Då vårdplaneringsprocessen idag har ett allt snabbare flöde är det viktigt att du har förmåga att arbeta flexibelt och under tidspress.

Flera års yrkeserfarenhet som leg sjuksköterska krävs.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Varbergs kommun är sedan 2015 en rökfri arbetsplats.

Inför denna annonsering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.

Logga

Sjuksköterska till Äldreenhetens vårdplaneringsteam, Uppdragsavdelningen.

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb