halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboendet Pimpstensgatan 3.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboendet Pimpstensgatan 3.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet VrinneviHus/Pimsptensgatan 3 i Norrköping.

 

VrinneviHus, Pimstensgatan 3 är ett äldreboende med 60 lägenheter natuskönt beläget med Norrköpings sjukhus som närmsta granne.

VrinneviHus är ett så kallat profilerat äldreboende för personer med finsk bakgrund. För att vara ett profilerat äldreboende arbetar vi med språk, mat och kultur med finsk anknytning. Detta betyder att det på VrinneviHus finns tillgång till personal som kan finska, vi lagar med regelbundenhet finska maträtter och uppmärksammar finsk kultur och traditioner. VrinneviHus är dock inte ett finskt äldreboende där all personal kan finska och enbart personer med finsk bakgrund bor utan det är ett äldreboende med speciell kunskap och kompetens för målgruppen. Personer från alla bakgrunder och kulturer är välkomna till oss och får biståndsbeslut och plats enligt behov.

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Körkort är ett krav. 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% - 100% eller enligt överenskommelse med tjänstgöring, dagtid, enstaka kvällar samt 3 helgdagar på 14 veckor. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: 1/9-22 eller enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta:
Verksamhetschef, Pia Bravo Sonesson
Mail: pia.bravo@ansvarochomsorg.se
Telefon: 011-26 06 67

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboendet Pimpstensgatan 3.

A&O Ansvar och Omsorg